تحولات منطقه

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: روستاهای محرومی از نعمت آب شرب بی‌بهره هستندکه اگر حامیان در این عرصه به میدان بیایند، به ازای هر جرعه آبی که هم‌وطن ما می‌نوشد، وجود اقدس حضرت سیدالشهدا(ع) به آنها نظر خواهد کرد.

حامیان طرح آب‌رسانی به روستاها، موردتوجه خاص حضرت سیدالشهدا(ع)/ خیران مشهد برای شهر امام رضا(ع) آبرو هستند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مجمع خیرین خراسان رضوی که با حضور محسن داوری فرماندار مشهد و جمعی از مسئولان در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، ضمن تقدیر از پیشرفت‌های عرصه حاشیه شهر اظهار کرد: حقیقت این است که تا به امروز توفیقات و دستاوردهای قابل‌توجهی در حاشیه شهر اتفاق افتاده و وضع کنونی با وضع یک دهه قبل به‌طور کامل متفاوت است. اخیراً هم در سایه تلاش مسئولان و همت خیران، طرح‌های ابتکاری و تحول‌آفرینی در دستور کار قرار گرفته که برکات بسیاری خواهد داشت اما هر چه باشد، بودجه و امکانات سازمان‌ها محدود است و اینجاست که خیران از بدنه مردم باید به میدان بیایند و گره از کار خلق خدا باز کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه خیران مشهد برای شهر امام رضا(ع) آبرو هستند، افزود: هر خیری که به‌قصد کمک به زائران و مجاوران در مشهدالرضا(ع) کمر همت ببندد، از دو جهت اجر می‌برد؛ یکی ثواب اخروی و برکت دنیوی همان نیت خالصانه‌ای است که برای خدا یک کار را انجام می‌دهد و دیگری خدمت مأجور و مقبولی است که به محضر قدسی علی بن موسی‌الرضا(ع) عرضه می‌کند.

خیران، موردوثوق مردم هستند

وی خاطرنشان کرد: تا پیش از این، مسئله محرومیت برادران و خواهران حاشیه شهر از جمله مهم‎ترین دغدغه‎های ما بود اما به لطف خدا خیران به میدان آمده‌اند و در عرصه کمک به محرومان و نیازمندان، موردوثوق و اعتماد مردم نیز قرار گرفته‌اند.

آیت الله علم الهدی ادامه داد: برادران و خواهران خیراندیش ما باید بدانند که هیچ‌کدام از مخلوقات خدا معطل رزق خود نمی‌مانند اما همین نیت‌های خالصانه و اقدامات خیرخواهانه است که احساس اثر وجودی در انسان ایجاد می‌کند و به او هویتی می‌دهد که هم در دنیا برکت آن را خواهد چشید و هم در آخرت از نفع آن بهره‌مند خواهد شد.

اجر انفاق، ۷۰۰ برابر اصل مال

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: ذات اقدس پروردگار در قرآن کریم تصریح دارد که «مَّثَلُ الَّذِینَ یُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِی سَبِیلِ اللّهِ کَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِی کُلِّ سُنبُلَةٍ مِّئَةُ حَبَّةٍ» یعنی مثال کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق می‏کنند همانند دانه‏ای است که هفت خوشه برویاند که در هر خوشه‏ای صد دانه باشد و بر این اساس، برکت عمل انفاق به‌منزله قرض دادن به خدا، معادل با هفت‌صد برابر اصل میزان انفاق خواهد بود. منتهای مسئله آن است که فرض کنیم قرآن کریم به‌مثابه قرارداد و تفاهم‌نامه‌ای است که یک سر آن انسان نشسته و در طرف دیگر، ذات اقدس پروردگار عالم قرار دارد. اگرچه مالی که انسان در راه خدا انفاق می‌کند، از اساس تعلقی به او ندارد و نعمت خدا به بنده است اما بازهم پروردگار تصریح دارد که اگر انسان از همین مال برای خدا انفاق کند، هفت‌صد برابر آن را به در دنیا و آخرت به بنده بازمی‌گرداند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ابراز کرد: بازگشت این نعمت زمانی اتفاق می‌افتد که فرد خیراندیش در عرصه قیامت حضور دارد و دسترسی به یک ریال از دارایی‌هایش فراهم نیست اما در آن لحظه خطیر، وجود اقدس پروردگار عالم دست بنده نیکوکارش را می‌گیرد و به او عرضه می‌دارد که تو در دنیا بندگان مرا اجابت کردی و اکنون من تو را اجابت می‌کنم.

وی تصریح کرد: من از شما عزیزان خیراندیش دعوت می‌کنم که با خداوند متعال معامله پرسودتری انجام دهید. در همین استان علی ابن موسی‌الرضا(ع) بسیار هستند روستاهای محرومی که حتی از نعمت آب شرب بی‌بهره هستند. اگر شما در این عرصه به میدان بیایید، به ازای هر جرعه آبی که این برادر و خواهر هم‌وطن ما می‌نوشد، اگر یک «صَلّی اللهُ عَلَیک یا اَباعَبدِالله(ع)» بگوید، وجود اقدس حضرت سیدالشهدا(ع) به شما نظر خواهد کرد.

انفاق، راه سعادت بندگان نیکوکار خدا

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه مال دنیا، نعمت خداست که اگر برای خلق خدا هزینه نشود، هیچ برکتی نخواهد داشت، تأکید کرد: مگر انسان تا چه حد می‌خواهد در رفاه باشد؟ یک انسان حداکثر می‌تواند بخورد؟ چقدر می‌تواند بپوشد؟ در چند خانه می‌تواند زندگی کند؟ بر چند مرکب می‌تواند سوار شود؟ عزیزان نیکوکار ما باید بدانند که مال و ثروت، نعمتی است که پروردگار عالم در قیامت برای آن از بنده سؤال خواهد کرد و اگر راه درست مصرف کردن آن را پیدا کنند و به‌عنوان انفاق در راه خدا، نفع آن را به بنده خدا برسانند، همین نعمت می‌تواند به‌ وسیله‎ای برای سعادت دنیا و آخرت خیران تبدیل شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.